Sari la conținut

Creare magazin online

Un magazin online complet si optimizat pentru vanzari fie ca esti la inceput de drum sau cauti o solutie de scalare a afacerii tale.

Noi iti oferim toate detaliile necesare despre platforme astfelt incat alegerea ta sa fie cat mai rapida iar constructia magazinului tau online sa dureze cat mai putin.

Care sunt pasii de creare a unui magazin online?

1. Colectarea de informatii

Mentinem o discutie permanenta cu tine despre viitorul magazin online si colectam toate infromatiile necesare pentru realizarea acestuia in fcuntie de produsele pe care le vinzi online si competitorii tai.

2. Plan de site web

Avand informatiile despre competitori si categoria de produse comercializata realizam impreuna cu tine un "Plan de site" astfel incat totul sa fie clar de la inceput si sa stim exact ce avem de facut

3. Construim magazinul tau online

Cu toate cele adunate din pasi anteriori punem rotitele in miscare si incepem realizarea magazinului tau online utilizand baza noastra de cunostinte si experienta si completand cu cea mai recenta tehnologie disponibila in acel moment.

4. Finalizare

Aici e punctul unde ti-ai dorit mereu sa ajungem cat mai rapid. Tu faci evaluarea muncii noastre iar noi facem retusurile necesare in urma evaluarii tale.

Ai nevoie de crearea unui magazin online?

Utilieaza formularele de pe site-ul nostru sau intra in contact cu noi prin telefon si iti oferim asistenta de care ai nevoie pentru a te decide in ceea ce priveste realizarea lui.

Costuri mici de intretinere si constructie

in raport cu deschiderea unui magazin fizic