Sari la conținut

Google Analytics 4 WordPress Site Web

425,00 lei

În general, trecerea la Analytics 4 poate fi importantă pentru îmbunătățirea performanței site-ului dvs. și pentru a avea o înțelegere mai bună a comportamentului utilizatorilor. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că aveți toate informațiile necesare și să efectuați o evaluare atentă a avantajelor și dezavantajelor trecerii la această nouă versiune de Analytics înainte de a face acest lucru.

SKU: analitycs4 Categorie:

Google Analytics 4 (GA4) este o versiune actualizată și îmbunătățită a platformei Google Analytics, care oferă instrumente de analiză și monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor pe un site web sau într-o aplicație. Această versiune a fost lansată în octombrie 2020 și aduce unele schimbări și îmbunătățiri semnificative în comparație cu versiunea anterioară, Universal Analytics.

Principalele caracteristici și beneficii ale Google Analytics 4 includ:

  1. Modelarea datelor: GA4 se bazează pe modelul evenimentelor, ceea ce înseamnă că se concentrează pe evenimente și interacțiuni specifice ale utilizatorilor în loc de pagini vizitate. Aceasta permite o mai mare flexibilitate în măsurarea și înțelegerea comportamentului utilizatorilor pe întregul site sau în aplicație.
  2. Vizualizarea fluxurilor de utilizatori: GA4 oferă o perspectivă mai cuprinzătoare asupra parcursului utilizatorilor pe site sau în aplicație prin intermediul funcției de fluxuri de utilizatori. Aceasta permite vizualizarea traseului parcurs de utilizatori între diferite evenimente și pagini și înțelegerea modului în care interacționează cu conținutul.
  3. Integrarea îmbunătățită a aplicațiilor mobile: GA4 oferă o integrare mai bună cu aplicațiile mobile și permite monitorizarea utilizării și a comportamentului utilizatorilor în aplicațiile mobile. Aceasta oferă proprietarilor de aplicații informații valoroase pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului și optimizarea performanței aplicațiilor.
  4. Îmbunătățiri în privința confidențialității datelor: GA4 a fost conceput pentru a fi conform cu noile reglementări privind confidențialitatea datelor, cum ar fi GDPR. Aceasta oferă opțiuni mai avansate pentru gestionarea consimțământului utilizatorilor și protejarea datelor cu caracter personal.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile și beneficiile aduse de Google Analytics 4. Este important de menționat că GA4 reprezintă o tranziție către o nouă platformă și poate necesita timp și efort pentru a înțelege și utiliza în mod eficient toate funcționalitățile sale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Google Analytics 4 WordPress Site Web”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *